Högskoleprovet/Provanordnare/Högskolan i Halmstad

Högskolan i Halmstad anordnar högskoleprovet 2023

Högskolan i Halmstad är en av de arrangörer som anordnar högskoleprovet 2023. Här nedan hittar du en sammanställning över kontaktinformation gällande högskoleprovet hos Högskolan i Halmstad. Du kan kontakta universitetet ifall du har frågor kring högskoleprovet, t.ex. när det gäller om du behöver skriva ett anpassat prov ifall du har någon funktionsnedsättning eller om du behöver ha annan information kopplat till högskoleprovet.

Kontaktuppgifter högskoleprovet Högskolan i Halmstad

Orter där Högskolan i Halmstad anordnar högskoleprovet 2023

Här nedan hittar du en sammanställning över de orter som Högskolan i Halmstad anordnar högskoleprovet i. Klicka på någon av rubrikerna för att läsa mer om att skriva högskoleprovet i just denna ort.

Högskoleprovet Falkenberg

Högskolan i Halmstad anordnar högskoleprovet 2023 i Falkenberg, klicka på rubriken för att läsa mer.

Högskoleprovet Halmstad

Högskolan i Halmstad anordnar högskoleprovet 2023 i Halmstad, klicka på rubriken för att läsa mer. I Halmstad finns även möjlighet att skriva ett anpassat högskoleprov för den som behöver.

Högskoleprovet Laholm

Högskolan i Halmstad anordnar högskoleprovet 2023 i Laholm, klicka på rubriken för att läsa mer.

Högskoleprovet Varberg

Högskolan i Halmstad anordnar högskoleprovet 2023 i Varberg, klicka på rubriken för att läsa mer. I Varberg finns även möjlighet att skriva ett anpassat högskoleprov för den som behöver.